Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΦΑΤΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ
500 gr. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
400 gr. ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
60 gr. καραμέλες γάλακτος Silky θρυμματισμένες
Κακάο άγλυκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε μπέν μαρί με χλιαρή θερμοκρασία λιώνουμε την κουβερτούρα,με το ζαχαρούχο και το βούτυρο.
Προσέχουμε να μην είναι υψηλή η θερμοκρασία και μας στεγνώσει η σοκολάτα.
Μόλις λιώσει και ομογενοποιηθεί το μείγμα,προθέτουμε τις καραμέλες και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα.
Σε ένα ταψί ή πυρέξ 40 x 20 απλώνουμε μεμβράνη ή λαδόχαρτο,απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και το αφήνουμε να σταθεροποιηθεί 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με αρκετό κοσκινισμένο κακάο.
Διατηρούνται εκτός ψυγείου!

http://myfunkycook.blogspot.com/2010/11/fudge-chocolate-butter-caramel.html 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου