ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Εύκολος
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 2 ώρες περίπου
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’-50’
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ
• 500 γρ. Βοδινού κομμένο σε μπουκίτσες
Για τη μαρινάδα
• 1 κύβος ή ένας “Σπιτικός” ζωμός διαλυμένος σε 100 ml ζεστό νερό
• 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
• ½ κουταλιά του γλυκού νερωμένο μέλι
• Φρέσκο πιπέρι
• 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
• 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένη πιπερόριζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμίξτε καλά τα υλικά της μαρινάδας. Μαρινάρετε τις μπουκίτσες κρέατος για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο. Στραγγίξτε τις και περάστε τις στα καλαμάκια. Ψήστε τα στον φούρνο για 30-50 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου