Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Kεφτεδάκια «Τυρένια» Κοκκινιστά

Υλικά για 4 μερίδες

1 σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese
500γρ. μοσχαρίσιο κιμά
3 κουτ. της σούπας παρμεζάνα, ή πεκορίνο ή γραβιέρα
λίγη μοτσαρέλα κομμένη
σε μικρά κομματάκια
μία χούφτα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
μία κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
μία σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας Βιτάμ Culinesse



Τρόπος Παρασκευής:

Ανακατεύετε τον κιμά με τα δύο είδη τυριών (μοτσαρέλα και παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα). Προσθέτετε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον μαϊντανό. Ανακατεύετε πολύ καλά. Προσθέτετε λίγο νερό αν χρειάζεται. Στη συνέχεια, πλάθετε τα κεφτεδάκια σας.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το σκόρδο σας με το Βιτάμ Culinesse. Όταν πάρει χρώμα το σκόρδο το αφαιρείτε από το τηγάνι και αρχίζετε να τηγανίζετε τα κεφτεδάκια σας. Σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου της σάλτσας για ζυμαρικά Bologneseκαι 300ml νερό, ανακατεύετε και αφήνετε να πάρει μία βράση. Προσθέτετε τα τηγανισμένα κεφτεδάκια στη σάλτσα, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά. Τα σερβίρετε με μακαρόνια ή ρύζι, πασπαλίζοντάς τα με φρεσκοκομμένο βασιλικό.

Tip

Μπορείτε να σερβίρετε τα κεφτεδάκια σας και με φρεσκοτριμμένο τυρί.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη κρέατος στον κιμά σας.





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου